Krydstogter

- flydende luksushoteller

Holstebro RejseCenter  har samarbejde med disse krydstogtselskaber: Azamara Club Cruises, Celebrity Cruises, MSC Cruises og Royal Caribbean International.


Vi er ikke bare eksperter; vi elsker krydstogter, og kan give gode råd, så I kommer på den rigtige rute med lige det skib og det rederi, som passer til jeres ønsker - men skynd jer inden vi selv tager afsted igen!

 

"Kært barn har mange navne". Uanset, hvad man kalder det, så er der tale om Verdens hurtigst voksende ferieform. I Holstebro RejseCenter forstår vi hvorfor: Ingen anden rejseform giver så mange muligheder for oplevelser, afslapning og forkælelse på samme rejse. Og oven i købet til en lav pris i forhold til kvaliteten!

 

Næsten hver morgen bringer skibet dig til nye havne og byer med friske oplevelser. Dagene på havet byder på afslapning og måske forkælelse i SPA'en eller deltagelse i nogen af de mange aktiviteter, som tilbydes ombord. Nætterne byder på underholdning af høj klasse, spænding i Kasinoet, tilbagelænet musik i baren eller dans til den lyse morgen i natklubben.

 

Maden er et kapitel for sig; god og rigelig på nogle rederier og nærmest overvældende på andre. Bedst af alt er, at man bor i den samme gode kahyt på hele turen, så der skal ikke pakkes ind og pakkes ud for at få oplevelserne på næste rejsemål. 

image