Celebrity

Celebrity Cruises

Ombord på Celebrity
Der er uanede muligheder for, hvad du kan gøre ombord på et Celebrity-skib. På hvert eneste dæk kan du finde et bredt udvalg af aktiviteter og bekvemmeligheder, der alle sammen er designet til at afslappe, forynge, berige og underholde dig. Køl af med et afkølet håndklæde og forfriskende sorbet-is ved poolen. 

Deltag i en madlavnings- eller drinks-demonstration. Prøvesmag Beaujolais under en vinsmagning. Udnyt de udvidede åbningstider i både restauranten og fitnesscentret. Deltag i et foredrag af en gæste-forelæser. På et Celebrity-cruise vil du løbe tør for tid, før du løber tør for ting af foretage dig.

 

Udflugter
Den sande Celebrity Cruise-oplevelse omfatter hver eneste spændende destination, vi besøge, hvor du kan forlade skibet og fordybe dig i spændende seværdigheder, lyde og kulturer. Spadser igennem en gammel landsby udenfor Dublin, stå på en gletscher med udsigt over det krystalklare vand ved Alaskas forrevne kyster, oplev Piazza del Duomo under den toskanske himmel eller svøm med rokker ved Grand Cayman.
 

Rejsekonsulent Trine Hvid har netop været på Cruise med Celebrity hvor hun bl.a oplevede Barcelona, Venedig og Rom, så hvorfor ikke benytte lejligheden til at kontakte Trine og få hjælp til at planlægge jeres næste Cruise, hun sidder klar ved telefonen. 

 

Brug for hjælp?

Rejsekonsulent Trine Hvid sidder klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Tlf. 9610 1001
Mail: Trine@holrc.dk

Brug for hjælp?

Rejsekonsulent Jan Difborg sidder klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Tlf. 9610 1054
Mail: Jan@holrc.dk

Contact

Contact