...
...

Princess Cruises

Selv om Princess først startede i 1965 med et enkelt skib, er det vokset til at være blandt de store krydstogtrederier på grund af kvalitet og service kombineret med "value for money".

 

I dag tilbyder rederiet 14 mellemstore og større skibe med plads til 1800 til 3000 gæster plus 2 små skibe hver med plads til 672 passagerer.

 

Besætningerne er internationale og uddannet på rederiets eget "service akademi". Ombord arbejdes normalt i grupper af samme nationalitet for at sikre indbyrdes god kommunikation og et højt service niveau.

 

Skibene er velindrettede med alle tænkelige faciliteter og fine muligheder for at udfolde sig eller finde en rolig krog afhængigt af temperament.

 

Princess var pioner inden for "Anytime Dining", hvor man frit kan vælge, hvornår man vil spise, og ved hvilken størrelse bord. Der er tilstrækkelig restaurantkapacitet, til at det fungerer gnidningsløst (findes dog ikke på de mindste skibe).

 

Foretrækker man "traditionel middag" med fast spisetid, fast bord og fast tjener, kan man naturligvis vælge det på alle skibe.

 

Kahytterne er veludstyrede og holdt i dæmpede farver. Særlig Value for Money får man i en Minisuite.

 

Der sejles på alle Verdenshavene og ruterne er ofte af længere varighed end de traditionelle 7 nætter, hvilket giver mulighed for flere havneanløb på samme tur end normalt.

 

Rederiet er absolut størst ved Alaska, hvor ruterne er gennemarbejdede og kan kombineres med egne lodges og eget luksustog i land.   

 

Brug for hjælp?

Rejsekonsulent Jan Difborg sidder klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Tlf. 9610 1054
Mail: Jan@holrc.dk

Brug for hjælp?

Rejsekonsulent Trine Hvid sidder klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Tlf. 9610 1001
Mail: Trine@holrc.dk

Contact

Contact
image