• New Zealand
  • New Zealand
  • New Zealand
New Zealand
New Zealand
New Zealand

Lej en autocamper

- i New Zealand

New Zealand

Maui autocampere

 

Maui autocampere er luksuriøse og moderne autocampere. Oplev New Zealand i en rummelig autocamper med miljørigtigt og solidt udstyr til at sikre, at du får den perfekte ferie i New Zealand.

Vi garanterer, at alle Maui autocampere er under 3 år gamle og er fuldt udstyret med alt, hvad du får brug for i løbet af din ferie i New Zealand. De har alle bad og toilet faciliteter.

Britz Autocamper

 

Hvis du vil have valuta for pengene, så er Britz autocampere det perfekte valg. Her får du mest for dine penge. Britz autocampere er til prisbevidste campister, som vil udforske New Zealand i en pålidelig, billig autocamper, men stadig vil have kvalitet og god service.

En Britz autocamper er mellem 3 og 6 år gammel og er fuldt udstyret med alt, hvad du får brug for i løbet af din ferie i New Zealand. Alle Britz autocampere, undtaget HiTop & 3 Voyager autocamperne, har bad og toilet faciliteter.

 

Udlejningsstationer

THL Rentals er det eneste store autocamper udlejningsfirma i New Zealand, som kan tilbyde leje af cykler og cykelstativ sammen med alle autocamper-modeller. Tag en pause fra køreturen og nyd en cykeltur på nogle af New Zealands fantastiske cykelruter, mens du får sol på kroppen og vind i håret.

Tilbage

Brug for hjælp?

Rejsekonsulent Malene B. Rahbek sidder klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Tlf. 9610 1003
Mail: Malene@holrc.dk

Brug for hjælp?

Rejsekonsulent Trine Hvid sidder klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Tlf. 9610 1001
Mail: Trine@holrc.dk

Contact

Contact