...
...

eTA

Det er dit eget ansvar at overholde ind- og udrejsereglerne. Det anbefales, at du eventuelt kontakter den canadiske ambassade for at få bekræftet nedenstående:

  • Visumfri i op til 6 måneder, jf. de canadiske myndigheders hjemmeside neden for. 

  • Pr. 15. marts 2016 vil det være obligatorisk at søge om en elektronisk forhåndsgodkendelse inden indrejse til Canada kan finde sted, klik her for nærmere oplysninger. 

  • Passet skal være gyldigt under opholdets varighed.

  • Danske provisoriske pas og EU-nødpas anerkendes ved ind- og udrejse.

  • Forlængede danske pas anerkendes.

  • Særlige regler gælder for indrejse med mindreårige børn, læs mere. Kontakt den canadiske ambassade for nærmere afklaring heraf.

  • Pr. 10. november 2014 er der ved ankomsten til Canada indført helbredsundersøgelse af specielt passagerer, inklusiv diplomater, der har rejst til ebola-ramte lande (Sierrra Leone, Guinea, Liberia og Nigeria), eller som har været i kontakt med ebola-smittede personer indenfor de seneste 21 dage, jf. dette link til de canadiske myndigheders hjemmeside (læs mere).

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte den canadiske ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

 

Holstebro RejseCenter bestræber sig på, at oplysningerne på hjemmesiden er opdaterede, korrekte og dækkende.

 

Holstebro RejseCenter kan imidlertid ikke drages til ansvar for eventuelle problemer opstået i forbindelse med ind- og udrejse uanset oplysningerne på hjemmesiden.

 

Det er dit eget ansvar at sikre, at du overholder et andet lands ind- og udrejseregler.

 

Det er landets myndigheder, som fastlægger ind- og udrejsereglerne for landet, og det er dem, der kan afgøre, om du opfylder kravene. 

 

BESTIL eTA HER!

Brug for hjælp?

Vores elev Majken Viberg sidder klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Tlf. 9610 1058
Mail: Majken@holrc.dk

Brug for hjælp?

Rejsekonsulent Maria Herping sidder klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Tlf. 9610 5256
Mail: Maria@holrc.dk

Contact

Contact
image